Victoria Wicks
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.7 2010 Margaret Patterson
8.2
Kochanki
Mistresses
2008 Najwyższa kapłanka (gościnnie)
7.9
Kumple
Skins
2007 Dyrektor College'u (gościnnie)
5.9 2007 Najwyższa kapłanka (gościnnie)
8.1
Doktor Who
Doctor Who
2005 Najwyższa kapłanka (gościnnie)
0.0 2004 Najwyższa kapłanka (gościnnie)
9.0 2004 Najwyższa kapłanka (gościnnie)
7.5
Lekarze
Doctors
2000 Najwyższa kapłanka (gościnnie)
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Najwyższa kapłanka (gościnnie)
7.0 1993 Najwyższa kapłanka (gościnnie)
7.0 1991 Najwyższa kapłanka (gościnnie)
7.4
Na sygnale
Casualty
1986 Najwyższa kapłanka (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Victoria Wicks filmy Victoria Wicks najlepsze filmy Victoria Wicks zdjęcia Victoria Wicks galeria Victoria Wicks biografia Victoria Wicks nominacje Victoria Wicks nagrody i wyróżnienia Victoria Wicks filmografia Victoria Wicks aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.