Una Stubbs
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.7 2010 Pani Hudson
7.8
Z krwi i kości
Born and Bred
2002 Pani Hudson
7.8
Niefortunna Czarownica
Worst Witch, The
1998 Pani Hudson
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Pani Hudson
6.8 1992 Pani Hudson
7.8
Co ludzie powiedzą?
Keeping Up Appearances
1990 Pani Hudson
0.0 1989 Pani Hudson
0.0 1986 Pani Hudson
0.0 1985 Pani Hudson
7.9
Hotel Zacisze
Fawlty Towers
1975 Pani Hudson
5.5 1967 Pani Hudson
0.0 1965 Pani Hudson

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Una Stubbs filmy Una Stubbs najlepsze filmy Una Stubbs zdjęcia Una Stubbs galeria Una Stubbs biografia Una Stubbs nominacje Una Stubbs nagrody i wyróżnienia Una Stubbs filmografia Una Stubbs aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.