Rupert Graves
Data urodzenia: 1963-06-30
Miejsce urodzenia: Weston-Super-Mare, Anglia, Wielka Brytania
Stan cywilny: żona Susie Lewis, 2 dzieci w tym syn Joseph (ur. 2003)

Biografia:
Urodził się w angielskim nadmorskim kurorcie jako buntownik, opierając się autorytetom i łamiąc wszelkie zasady już we wczesnym wieku. W swoim życiu był punkiem, klaunem, jeździł po kraju razem z trupą komediową. W 1983 roku zaliczył swój sceniczny debiut, grając w przedstawieniu "The Killing of Mr. Toad".
8.3
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
9.6 2010 (gościnnie)
8.7 2010 Inspektor Lestrade
7.6 2010 (gościnnie)
8.8
Prawo Garrowa
Garrow's Law
2009 (gościnnie)
7.0 2008 (gościnnie)
8.1
Powstać z popiołów
Ashes to Ashes
2008 (gościnnie)
7.0
Syn smoka
Son of the Dragon
2006 (gościnnie)
8.1
Doktor Who
Doctor Who
2005 John Riddell (gościnnie)
9.1
Nie bój się lwa
Father of the Pride
2004 (gościnnie)
8.3 2003 (gościnnie)
7.1
Karol II - Władza i namiętność
Charles II: The Power & the Passion
2003 (gościnnie)
7.6
Saga rodu Forsyte'ów
Forsyte Saga, The
2002 (gościnnie)
6.2
Wynajmę pokój
Room to Rent
2000 (gościnnie)
7.4
Kleopatra
Cleopatra
1999 (gościnnie)
0.0 1999 (gościnnie)
6.5
Słodycz zemsty
Revengers' Comedies, The
1998 (gościnnie)
3.0 1996 (gościnnie)
6.9
Skaza
Damage
1992 (gościnnie)
6.9
Tam, gdzie nie chadzają anioły
Where Angels Fear to Tread
1991 (gościnnie)
7.7
Maurycy
Maurice
1987 (gościnnie)
8.5
Koleje wojny
Fortunes of War
1987 (gościnnie)
7.6
Pokój z widokiem
Room with a View, A
1985 (gościnnie)
0.0 1978 (gościnnie)
4.6
Powrót Świętego
Return of the Saint, The
1978 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Rupert Graves filmy Rupert Graves najlepsze filmy Rupert Graves zdjęcia Rupert Graves galeria Rupert Graves biografia Rupert Graves nominacje Rupert Graves nagrody i wyróżnienia Rupert Graves filmografia Rupert Graves aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.