Philip Davis
Data urodzenia: 1953-07-30
Miejsce urodzenia: Grays, Anglia, Wielka Brytania
Stan cywilny: żona Eve Matheson, córka Amy (ur. 2002)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Gleeman (gościnnie)
0.0 2011 Gleeman (gościnnie)
6.7 2010 Gleeman (gościnnie)
3.4 2010 Gleeman (gościnnie)
6.9
Kolejny rok
Another Year
2010 Gleeman (gościnnie)
8.7 2010 Jeff
0.0 2009 Gleeman (gościnnie)
7.6 2009 Gleeman (gościnnie)
8.1 2009 Gleeman (gościnnie)
6.0
Wypadek
Collision
2009 Gleeman (gościnnie)
6.7
Brudna robota
Fixer, The
2008 Gleeman (gościnnie)
7.5 2008 Gleeman (gościnnie)
6.6 2007 Gleeman (gościnnie)
8.5 2007 Gleeman (gościnnie)
8.4
Samotnia
Bleak House
2005 Gleeman (gościnnie)
8.1
Doktor Who
Doctor Who
2005 Lucius (gościnnie)
0.0 2002 Gleeman (gościnnie)
0.0 2000 Gleeman (gościnnie)
0.0 2000 Gleeman (gościnnie)
7.9
Sekrety i kłamstwa
Secrets & Lies
1996 Gleeman (gościnnie)
0.0 1994 Gleeman (gościnnie)
8.2
W imię ojca
In the Name of the Father
1993 Gleeman (gościnnie)
7.5
Obcy 3
Alien³
1992 Gleeman (gościnnie)
9.0 1992 Gleeman (gościnnie)
7.6
Opowieści z krypty
Tales from the Crypt
1989 Gleeman (gościnnie)
7.6
Wysokie aspiracje
High Hopes
1988 Gleeman (gościnnie)
10.0 1985 Gleeman (gościnnie)
10.0 1985 Gleeman (gościnnie)
7.4
Bunt na Bounty
Bounty, The
1984 Gleeman (gościnnie)
7.9
Robin z Sherwood
Robin of Sherwood
1984 Gleeman (gościnnie)
7.4 1981 Gleeman (gościnnie)
8.7
Dorośli
Grown-Ups
1980 Gleeman (gościnnie)
0.0 1978 Gleeman (gościnnie)
0.0 1977 Gleeman (gościnnie)
8.7 1977 Gleeman (gościnnie)
1.0 1975 Gleeman (gościnnie)
10.0 1973 Gleeman (gościnnie)
7.6 1970 Gleeman (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Philip Davis filmy Philip Davis najlepsze filmy Philip Davis zdjęcia Philip Davis galeria Philip Davis biografia Philip Davis nominacje Philip Davis nagrody i wyróżnienia Philip Davis filmografia Philip Davis aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.