Jonathan Aris
Data urodzenia: 1971
Miejsce urodzenia: żona Louiza Patikas (od 30.06.2007)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Matthew (gościnnie)
8.7 2010 Anderson
6.8
Jaśniejsza od gwiazd
Bright Star
2009 Matthew (gościnnie)
7.7 2008 Matthew (gościnnie)
6.8
Kopignaty
Bonekickers
2008 Matthew (gościnnie)
7.5 2008 Matthew (gościnnie)
0.0 2006 Matthew (gościnnie)
0.0 2004 Matthew (gościnnie)
5.5
Projekt
Project, The
2002 Matthew (gościnnie)
6.2
Dziewczyna na urodziny
Birthday Girl
2001 Matthew (gościnnie)
7.0 1999 Matthew (gościnnie)
7.3
Łowcy skarbów
Relic Hunter
1999 Matthew (gościnnie)
0.0 1997 Matthew (gościnnie)
8.4
Z biegiem lat
As Time Goes By
1992 Matthew (gościnnie)
6.8 1992 Matthew (gościnnie)
7.6 1984 Matthew (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jonathan Aris filmy Jonathan Aris najlepsze filmy Jonathan Aris zdjęcia Jonathan Aris galeria Jonathan Aris biografia Jonathan Aris nominacje Jonathan Aris nagrody i wyróżnienia Jonathan Aris filmografia Jonathan Aris aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.