John Sessions
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Kenny Prince (gościnnie)
8.7 2010 Kenny Prince (gościnnie)
7.2
Ostatnia stacja
Last Station, The
2009 Kenny Prince (gościnnie)
7.9
Kumple
Skins
2007 Geoff Fitzgerald (gościnnie)
6.8 2007 Kenny Prince (gościnnie)
7.3 2007 Kenny Prince (gościnnie)
7.8
Panowie po przejściach
Grumpy Old Men
2003 Kenny Prince (gościnnie)
9.0
Sędzia John Deed
Judge John Deed
2001 Kenny Prince (gościnnie)
8.2
Jeden z hollywoodzkiej dziesiątki
One of the Hollywood Ten
2000 Kenny Prince (gościnnie)
7.9 2000 Kenny Prince (gościnnie)
7.0
Tom Jones
History of Tom Jones, a Foundling, The
1997 Kenny Prince (gościnnie)
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Kenny Prince (gościnnie)
5.0 1996 Kenny Prince (gościnnie)
0.0 1994 Kenny Prince (gościnnie)
5.4 1991 Kenny Prince (gościnnie)
4.5
Słodki rewanż
Sweet Revenge
1990 Kenny Prince (gościnnie)
7.3
Nasz człowiek w parlamencie
New Statesman, The
1987 Kenny Prince (gościnnie)
7.4
Bunt na Bounty
Bounty, The
1984 Kenny Prince (gościnnie)
0.0 1984 Kenny Prince (gościnnie)
8.4 1965 Kenny Prince (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

John Sessions filmy John Sessions najlepsze filmy John Sessions zdjęcia John Sessions galeria John Sessions biografia John Sessions nominacje John Sessions nagrody i wyróżnienia John Sessions filmografia John Sessions aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.