Jeany Spark
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.6 2012 Traci Northrop
0.0 2010 Ruth
8.7 2010 Ruth
7.7 2008 Ruth
8.1
Tess D'Urbervilles
Tess of the D'Urbervilles
2008 Ruth
6.8 2007 Ruth

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jeany Spark filmy Jeany Spark najlepsze filmy Jeany Spark zdjęcia Jeany Spark galeria Jeany Spark biografia Jeany Spark nominacje Jeany Spark nagrody i wyróżnienia Jeany Spark filmografia Jeany Spark aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.