Jaye Griffiths
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.7 2010 Prokurator
8.3
System sprawiedliwości
Criminal Justice
2008 Prokurator
9.0 2001 Prokurator
7.0 1999 Prokurator
7.2
Szpital Holby City
Holby City
1999 Prokurator
0.0 1998 Prokurator
6.4 1994 Prokurator
7.0 1993 Prokurator
7.0 1992 Prokurator
0.0 1992 Prokurator
0.0 1992 Prokurator
10.0 1987 Prokurator
7.4
Na sygnale
Casualty
1986 Prokurator
7.6 1984 Prokurator

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jaye Griffiths filmy Jaye Griffiths najlepsze filmy Jaye Griffiths zdjęcia Jaye Griffiths galeria Jaye Griffiths biografia Jaye Griffiths nominacje Jaye Griffiths nagrody i wyróżnienia Jaye Griffiths filmografia Jaye Griffiths aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.