Gemma Chan
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.6 2010 Soo Lin
8.7 2010 Soo Lin
6.8 2009 Soo Lin
7.7
Sekretny dziennik call girl
Secret Diary of a Call Girl
2007 Soo Lin
8.0
Technicy-magicy
IT Crowd, The
2006 Soo Lin
2.0 2006 Soo Lin
8.1
Doktor Who
Doctor Who
2005 Mia Bennett (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Gemma Chan filmy Gemma Chan najlepsze filmy Gemma Chan zdjęcia Gemma Chan galeria Gemma Chan biografia Gemma Chan nominacje Gemma Chan nagrody i wyróżnienia Gemma Chan filmografia Gemma Chan aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.