Douglas Wilmer
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.7 2010 Członek Klubu Diogenesa
7.3
Zemsta Różowej Pantery
Revenge of the Pink Panther
1978 Członek Klubu Diogenesa
8.1
Kosmos 1999
Space: 1999
1975 Członek Klubu Diogenesa
0.0 1974 Członek Klubu Diogenesa
7.0 1972 Członek Klubu Diogenesa
6.8
UFO
1970 Członek Klubu Diogenesa
8.1 1964 Członek Klubu Diogenesa
7.6
Święty
Saint, The
1962 Członek Klubu Diogenesa
7.7
Rewolwer i melonik
Avengers, The
1961 Członek Klubu Diogenesa
0.0 1957 Członek Klubu Diogenesa
8.5 1955 Członek Klubu Diogenesa
7.6 1955 Członek Klubu Diogenesa

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Douglas Wilmer filmy Douglas Wilmer najlepsze filmy Douglas Wilmer zdjęcia Douglas Wilmer galeria Douglas Wilmer biografia Douglas Wilmer nominacje Douglas Wilmer nagrody i wyróżnienia Douglas Wilmer filmografia Douglas Wilmer aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.