Deborah Moore
Data urodzenia: 1963-10-27
Miejsce urodzenia: Londyn, Anglia, Wielka Brytania
Stan cywilny: mąż Jeremy Green (1989 - 1994, rozwód)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.6
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.7 2010 Płacząca kobieta (gościnnie)
8.1
Rzym
Rome
2005 Alfidia (gościnnie)
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Alfidia (gościnnie)
7.9 1992 Alfidia (gościnnie)
7.4 1990 Alfidia (gościnnie)
7.2 1990 Alfidia (gościnnie)
8.6
Partnerzy
Persuaders!, The
1971 Alfidia (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Deborah Moore filmy Deborah Moore najlepsze filmy Deborah Moore zdjęcia Deborah Moore galeria Deborah Moore biografia Deborah Moore nominacje Deborah Moore nagrody i wyróżnienia Deborah Moore filmografia Deborah Moore aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.