David Ryall
Data urodzenia: 1935-01-05
Miejsce urodzenia: Anglia, Wielka Brytania

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.4
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.1 2011 Lord Huxley (gościnnie) (niewymienion
8.7 2010 Lord Huxley (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
6.8
Kopignaty
Bonekickers
2008 Lord Huxley (gościnnie) (niewymienion
6.8 2007 Lord Huxley (gościnnie) (niewymienion
0.0 2006 Lord Huxley (gościnnie) (niewymienion
8.0
Detektyw Foyle
Foyle's War
2002 Lord Huxley (gościnnie) (niewymienion
7.6
Komandosi
Ultimate Force
2002 Lord Huxley (gościnnie) (niewymienion
8.0
Pod przykrywką
In Deep
2001 Lord Huxley (gościnnie) (niewymienion
9.0
Wbrew przeciwnościom
Down to Earth
2000 Lord Huxley (gościnnie) (niewymienion
7.5
Lekarze
Doctors
2000 Lord Huxley (gościnnie) (niewymienion
7.2
Szpital Holby City
Holby City
1999 Lord Huxley (gościnnie) (niewymienion
0.0 1997 Lord Huxley (gościnnie) (niewymienion
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Lord Huxley (gościnnie) (niewymienion
0.0 1996 Lord Huxley (gościnnie) (niewymienion
8.0 1995 Lord Huxley (gościnnie) (niewymienion
0.0 1995 Lord Huxley (gościnnie) (niewymienion
7.0 1993 Lord Huxley (gościnnie) (niewymienion
6.9
Pożyczalscy
Borrowers, The
1992 Lord Huxley (gościnnie) (niewymienion
8.6 1992 Lord Huxley (gościnnie) (niewymienion
6.8 1992 Lord Huxley (gościnnie) (niewymienion
7.9 1990 Lord Huxley (gościnnie) (niewymienion
8.4 1989 Lord Huxley (gościnnie) (niewymienion
1.0 1989 Lord Huxley (gościnnie) (niewymienion
0.0 1988 Lord Huxley (gościnnie) (niewymienion
7.0 1986 Lord Huxley (gościnnie) (niewymienion
7.9 1986 Lord Huxley (gościnnie) (niewymienion
7.4
Na sygnale
Casualty
1986 Lord Huxley (gościnnie) (niewymienion
0.0 1985 Lord Huxley (gościnnie) (niewymienion
7.6 1984 Lord Huxley (gościnnie) (niewymienion
8.5 1983 Lord Huxley (gościnnie) (niewymienion
10.0 1980 Lord Huxley (gościnnie) (niewymienion
10.0 1978 Lord Huxley (gościnnie) (niewymienion
8.7 1977 Lord Huxley (gościnnie) (niewymienion
0.0 1975 Lord Huxley (gościnnie) (niewymienion
8.2
Saga rodu Palliserów
Pallisers, The
1974 Lord Huxley (gościnnie) (niewymienion
7.0
Babie lato
Last of the Summer Wine
1973 Lord Huxley (gościnnie) (niewymienion
6.5 1972 Lord Huxley (gościnnie) (niewymienion
0.0 1969 Lord Huxley (gościnnie) (niewymienion

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

David Ryall filmy David Ryall najlepsze filmy David Ryall zdjęcia David Ryall galeria David Ryall biografia David Ryall nominacje David Ryall nagrody i wyróżnienia David Ryall filmografia David Ryall aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.