Danny Webb
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
9.6 2010 Detektyw Inspektor Carter (gościnnie)
8.7 2010 Detektyw Inspektor Carter (gościnnie)
0.0 2009 Detektyw Inspektor Carter (gościnnie)
0.0 2009 Detektyw Inspektor Carter (gościnnie)
7.3
Być człowiekiem
Being Human
2008 Detektyw Inspektor Carter (gościnnie)
8.6 2008 Detektyw Inspektor Carter (gościnnie)
7.6 2008 Detektyw Inspektor Carter (gościnnie)
7.9
Starożytny Rzym: wzlot i upadek imperium
Ancient Rome: The Rise and Fall of an Empire
2006 Detektyw Inspektor Carter (gościnnie)
8.1
Doktor Who
Doctor Who
2005 Detektyw Inspektor Carter (gościnnie)
0.0 2004 Detektyw Inspektor Carter (gościnnie)
7.0
Poza wszelkimi regułami
Outside of the Rules
2002 Detektyw Inspektor Carter (gościnnie)
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Detektyw Inspektor Carter (gościnnie)
7.2
Kroniki młodego Indiany Jonesa
Young Indiana Jones Chronicles, The
1992 Detektyw Inspektor Carter (gościnnie)
7.0 1991 Detektyw Inspektor Carter (gościnnie)
7.4
Na sygnale
Casualty
1986 Detektyw Inspektor Carter (gościnnie)
7.6 1984 Detektyw Inspektor Carter (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Danny Webb filmy Danny Webb najlepsze filmy Danny Webb zdjęcia Danny Webb galeria Danny Webb biografia Danny Webb nominacje Danny Webb nagrody i wyróżnienia Danny Webb filmografia Danny Webb aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.