Andrew Havill
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.3 2011 George Vandermeer
6.5
Szepty
Awakening, The
2011 George Vandermeer
6.4
Londyński bulwar
London Boulevard
2010 George Vandermeer
8.0
Jak zostać królem
King's Speech, The
2010 George Vandermeer
8.7 2010 Equerry
8.4
Impresjoniści
Impressionists, The
2006 George Vandermeer
7.3 2005 George Vandermeer
8.1
Doktor Who
Doctor Who
2005 Szef kelnerów (gościnnie)
10.0 2004 George Vandermeer
7.8
Tajniacy
Spooks
2002 George Vandermeer
0.0 2000 George Vandermeer
8.0
Żony i córki
Wives and Daughters
1999 George Vandermeer
8.3
Arystokraci
Aristocrats
1999 George Vandermeer
0.0 1998 George Vandermeer
7.0 1993 George Vandermeer
7.8 1991 George Vandermeer

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Andrew Havill filmy Andrew Havill najlepsze filmy Andrew Havill zdjęcia Andrew Havill galeria Andrew Havill biografia Andrew Havill nominacje Andrew Havill nagrody i wyróżnienia Andrew Havill filmografia Andrew Havill aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.