Amelia Bullmore
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.7 2010 Dr Stapleton
8.1
Powstać z popiołów
Ashes to Ashes
2008 Dr Stapleton
6.8 2007 Dr Stapleton
7.0 2007 Dr Stapleton
8.0
Technicy-magicy
IT Crowd, The
2006 Dr Stapleton
6.0 2005 Dr Stapleton
7.9
Stan gry
State of Play
2003 Dr Stapleton
9.6
Jam
2000 Dr Stapleton
5.5 2000 Dr Stapleton
7.1 1999 Dr Stapleton
8.2 1998 Dr Stapleton
9.3 1997 Dr Stapleton
9.1 1997 Dr Stapleton
7.6 1984 Dr Stapleton

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Amelia Bullmore filmy Amelia Bullmore najlepsze filmy Amelia Bullmore zdjęcia Amelia Bullmore galeria Amelia Bullmore biografia Amelia Bullmore nominacje Amelia Bullmore nagrody i wyróżnienia Amelia Bullmore filmografia Amelia Bullmore aktor Amelia Bullmore scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.