Adrian Bower
Data urodzenia: 1970-08-20
Miejsce urodzenia: Chester, Anglia, Wielka Brytania

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Gerry
7.0 2010 James Shapiro(gościnnie)
7.0 2010 James Shapiro (gościnnie)
8.2
Objawienia
Apparitions
2008 Simon (gościnnie)
7.7
Porozmawiaj ze mną
Talk to Me
2007 Scott
6.7
Daj, daj, daj
Gimme, Gimme, Gimme
1999 Joe (gościnnie)
0.0 1999 Det. Const. Jim Cassidy
7.5 1996 Kowal
6.0 1995 Dr Ross Freeman (1997) (gościnnie)
7.4
Na sygnale
Casualty
1986 Mark Conrad (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Adrian Bower filmy Adrian Bower najlepsze filmy Adrian Bower zdjęcia Adrian Bower galeria Adrian Bower biografia Adrian Bower nominacje Adrian Bower nagrody i wyróżnienia Adrian Bower filmografia Adrian Bower aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.