Elizabeth Berrington
Data urodzenia: 1970-08-03
Miejsce urodzenia: Wallasey, Anglia, Wielka Brytania

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.1
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Ciocia (gościnnie)
7.7 2011 Ciocia (gościnnie)
7.5
Teresa Raquin
Therese Raquin
2010 Ciocia (gościnnie)
7.5
Teresa Raquin
Therese Raquin
2010 Ciocia (gościnnie)
7.5
Teresa Raquin
Therese Raquin
2010 Ciocia (gościnnie)
8.2
Objawienia
Apparitions
2008 Ciocia (gościnnie)
7.5
Ruchome obrazki
Moving Wallpaper
2008 Ciocia (gościnnie)
9.0
Zabójcza piękność
Drop Dead Gorgeous
2006 Ciocia (gościnnie)
8.1
Doktor Who
Doctor Who
2005 Ciocia (gościnnie)
0.0 2004 Ciocia (gościnnie)
9.0 2004 Ciocia (gościnnie)
7.0 2002 Ciocia (gościnnie)
0.0 2001 Ciocia (gościnnie)
8.1
Biuro
Office, The
2001 Ciocia (gościnnie)
7.7 2000 Ciocia (gościnnie)
0.0 2000 Ciocia (gościnnie)
9.0
Torcik podano
Let Them Eat Cake
1999 Ciocia (gościnnie)
8.9 1997 Ciocia (gościnnie)
7.8 1997 Ciocia (gościnnie)
6.0 1997 Ciocia (gościnnie)
7.9
Sekrety i kłamstwa
Secrets & Lies
1996 Ciocia (gościnnie)
7.8
Nadzy
Naked
1993 Ciocia (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Elizabeth Berrington filmy Elizabeth Berrington najlepsze filmy Elizabeth Berrington zdjęcia Elizabeth Berrington galeria Elizabeth Berrington biografia Elizabeth Berrington nominacje Elizabeth Berrington nagrody i wyróżnienia Elizabeth Berrington filmografia Elizabeth Berrington aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.